BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 18, 2012

Separuh Jalan (Y)

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh.
Alhamdulillah, dah berjaya menghabiskan semester satu. Yayyy~!
Walaupun takda point pun nak happy, tapi still lega jugak sebab dah separuh jalan dah.

Dah lebih kurang seminggu sebenarnya start cuti ni,
and dah seminggu jugak plan nak update blog.
Tapi setiap kali bukak blogger, mesti hilang semua idea.
Macam kena sumpahan ! Hahahaha
Maap la ye, mungkin kerana semua idea telah dicurahkan time exam hari tu.
Hewhewhew

To be honest la kan, sedih la jugak nak berpisah dengan kawan-kawan, especially classmates.
Memang macam agak over la, bukannya cuti lama sangat pun kan.
Walaupun kenal tak sampai 5 bulan lagi, tapi kami dah macam rapat gila tau !
Dah macam satu family. Ada mummy, daddy, adik beradik yang ramai.....

Cuti sebulan setengah, might sound macam tak la lama sangat pun.
Maybe tak sempat nak rindu, pastu dah masuk sem baru.
But hey, macam-macam benda boleh jadi dalam masa sesingkat tu.
Kalau kami boleh jadi rapat dalam masa yang singkat, tak mustahil kami boleh jadi awkward balik bila jumpa nanti.
And one more fact yang kita kena tau, ajal kita boleh sampai bila-bila masa saja.
So, memang tak confirm kita akan jumpa lagi next sem, kawan-kawanku sekalian.

Di kesempatan ini, saya dengan berbesar hati ingin mengumumkan,
sekiranya kita tak sempat bertemu lagi kelak, ketahuilah bahawa saya sangat bersyukur dapat berkawan dengan anda anda semua.
Hanya Allah tahu betapa happy nya saya bila bersama anda anda semua selama ni.
*kesat air mata*

Hmm sudah la dengan mainan emosi, saja ja nak layan perasaan di sini.
Sebenarnya, kita tak la totally bebas lagi kan.
Ada lagi MUET test sedang menanti di hadapan.
Kebanyakannya dah lepas speaking test, alhamdulillah.
Dah buat yang terbaik, so tawakal ja. Insyaallah kalau ada rezeki, ada la. :)

Tapi aku punya speaking 22 hari bulan ni, lagi 4 hari, kalau ikut perkiraan aku.
Then ada lagi writing, listening and reading test.
Yang tu yang mencabar sebenarnya dalam MUET ni.
Whatever it is, I wish each one of us can perform well and get at least band 4,
in order to pursue our degree in law later.



Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

4 Kepochi:

shafiqabdshukor said...

good luck...

Teruna tampan said...

asyik sebut classmates jer...

Victim of Fate said...

untung ler dh abis sem~
hehehee....

AlpHa BeTaa said...

Ouhh, sorry teruna tampan (la sangat) kawan2 lain pun aku saaaaaaayang sangat ! :)