BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 18, 2012

Pemergianmu Ku Tangisi

Assalamualaikum sahabat-sahabat alam maya ku.
Hehehe.
Panjang benor nama korang kan.
Takpa, takpa, panjang or pendek, still ada gelaran.
Terharu tak ? xD

Alah, Syifa dan mengarut kan tak dapat dipisahkan.
Chill lah weh.
Layan ja la kemengarutan aku ni haaa...

Sat, sat, cer tengok tajuk post ni
Stylo tak stylo tak ? Hahaha
Kepoyoan ku terserlah kan.
Biar lah.. Kisah pulak aku ? *jeling atas bawah*

Rasanya, mesti ramai yang tengah bersedih ni kan.
Sebab Ramadhan dah sampai ke penghujungnya.
Taktau ni Ramadhan kita yang terakhir or kita still dapat sambut next Ramadhan.
Betul la Aidil kata, ayat ni cliché.
Tapi yang cliché memang betul kan.

Cuba fikir balik, apa yang kita dah buat sepanjang Ramadhan kali ni ?
Allah dah bagi peluang kat kita untuk buat baik, Dia nak bagi bonus kat kita,
kita manfaatkannya atau tak ?
Dah rasa cukup ka apa yang kita dah buat tu ?
Kalau rasa tak cukup, mesti la kita harap dapat jumpa lagi bulan yang banyak bonus ni, nak tingkatkan amalan kita kan.

Lagi satu kesedihan yang melanda diri tatkala memikirkan tentang Ramadan yang bakal berlalu.
Memandangkan aku ni pelajar asasi, so setahun ja la dapat bersama classmates yang awesome ni.
Tahun depan, wallahualam. Harap-harap dapat jumpa lagi la kan.
Teringat time kami bukak puasa sesama hari tu.
Seriously, aku harap sangat dapat rasa suasana tu lagi nanti.
Tapi..... *drama mood*

Ish, berair dah mata ni haa..
So, di kesempatan ini saya dengan rendah diri ingin mengucapkan selamat hari kepada my BFFs :
Farah, Athikah, Aalia, Aqilah, Umar, Syazuan, Hasrul, dll...
Pastu untuk my current classmates :
Zati, Aiza, Tasya, Teesha, Mira, Najee, Raihan, Fir, Na (kembarkuuuu), Amai, Maziah, Fatin, Asma', Diba, Jihah, Zainin, Qis, Lin, Nazihah, Farah, Arisa, Faizura, Maisarah, Aidil, Wan, Fazreen, Fareed, Anuar, Ikmal, Azwar, Syakir, and Faez
and yang tak termention di sini, no worries.
Nama anda semua terpahat di hatiku..
Acecececehhh..

P/S: Jangan lupa mai rumah aku nanti nah, raya kedua. Insyaallah kami akan buka dinding, bumbung semua, baru la selari dengan nama 'rumah terbuka' tu kan. Weeeee.
Kbye.


Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

2 Kepochi:

Ezzati Muzammil said...

darlingkuu, i've been missing you :(

Aalia Shahira said...

omma thanks for the wish . late - late comment :P