BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 10, 2012

Jealousy ? Friendship ?

Assalamualaikum.

Semakin lama kita hidup, makin ramai la kawan yang kita ada kan.
Alhamdulillah, bilangan kawan-kawan aku makin bertambah hari ke hari,
belum pernah kurang.

Tapi kan, dulu kan, pernah la ada konflik sikit dengan salah sorang kawan baik aku.
Tak la besar sangat sebenarnya, it's just that I'm jealous she's close to someone else,
and dalam masa yang sama dia pun rasa macam tu.
But I have to admit, that was the stupidest thing I've ever done.
Sebab masing-masing jealous, kami tak bercakap for quite some times jugak la.
Bukan tak cakap langsung, tapi kurang.
Sampai kawan-kawan lain pun perasan kami dah tak mesra macam dulu.

Personally, aku rasa, perkataan 'jealous' ni sebenarnya TAK BOLEH, DILARANG! di dalam sesebuah persahabatan.
What should we feel jealous ? Kita takda hak nak tentukan dengan siapa kawan kita boleh bergaul or bersembang. That's their freedom kan.
Instead of mengongkong kehidupan kawan kita, anggap ja la kawan kita tu hak awam.
Hohohoho

Ni Farah, my best friends. Secara tak sengaja, pakai baju sama malam tu.
Ada telepati kot. Hahaha

With Zhi Yong, Jason, and Athikah. Ni gambar lama. Time darjah 6 or Form 1.
They're my best mates too.

Oya and Farah sama jahat ja dengan aku.
Lepak dalam chemistry lab.. :D


LEBIU OLLSS POREBER ! MUAHHHHH~
Hahahhahaha :p


Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: