BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 2, 2012

Got nothing to do =D

Assalamualaikum ebeliwan.
Hari ni aku bangun awaaaaaaaaaaaaaalll.
Hahahaha, eksaited lebih sat.
Pagi sekolah, adik-adik aku bangun, aku pun bangun la sama.
Kalau tak jeles pulak tengok aku sedapsedap tidur kan.

Plan awal tu nak keluar hantar adik dengan mama lepas tu terus joging.
Tapi pagi tadi masuk toilet lama sangat, tak jadi ikut mama.
Elok-elok habis sembahyang mama dah sampai rumah balik.

Lepas tu kami keluar breakfast kat kedai Farah.
Saja la nak try, sebab baru second day kat kedai dia tu ada jual nasi lemak.
Not bad la... :D

Lepas tu balik rumah terus aku sidai baju, alang-alang tak mandi lagi kan.
Ingat lepas tu peluh-peluh baru best nak mandi.
Tapi tak jadi mandi jugak, sebab mama ajak keluar lagi.
Pergi tempah baju kurung aku, beli tudung baru (Yayy!), beli seluar mama, etc.
Selesai semua hal kat luar, baru balik rumah.

Dah balik rumah, baru aku mandi.
Muahahahaha. End of story.
Gempak kan ? Keliling Pekan Sik dalam keadaan belum mandi.
Tapi aku tak mandi pun wangi, that's why la takda orang kisah.

So, suka hati lah kalau post ni mengarut, tajuk pun dah jelas menunjukkan yang aku ni takda benda nak buat kan.
Oh ! And oh ! Hari ni birthday abang aku......


Handsome tak abang aku ?
Harus lah handsome, abang aku kan.
Dia dah berpunya, jangan kacau. Hahahaha.

Eh, eh, korang...... Aku dah isi borang UPU and maktab.
Aku mintak asasi TESL UiTM, Farah mintak diploma akaun, UiTM jugak.
And dua-dua course ni ada kat UiTM Shah Alam.
So please please please doakan kami dapat kat situ sama-sama.
Please please pretty please...... :3

Sekian, terima kasih.
I love all of you, and please pray for us, okay ?

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: