BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 9, 2012

Segmen Pengomen Tegar


Assalamualaikum teman-teman, sahabat-sahabat, musuh-musuh dan semua warga dunia yang ku cintai !
Hahahaha, bersifat over yang sangat over sebentar.

Tujuan aku menulis post ini kali ni adalah untuk mem-promote segmen pertama anjuran sahabat blogger a.k.a sahabt in real life jugak.

Kalau korang korang rasa macam tertarik, cam minat je kan.
Sila click sini : NAS AFIQAH bagi mengetahui syarat-syarat penyertaan serta tujuan segmen ni diadakan.

Beliau merupakan seorang yang baik hati macam aku, so dia tak paksa sapa-sapa join pun.
Suka suki korang lah nak join ke tak. :D

Sekian dari saya yang kiut miut, assalamualaikum.


Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: