BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 14, 2011

Farewell Party

Alkisahnya, 34 budak hingusan dah habis sekolah.
Lepas tu ramai yang bajet dah matang la, haha.

Jamuan kelas atau dalam bahasa standard sikit, farewell party
telah berlangsung di rumah aku dengan jayanya !
Start pukul 8.30 malam lebih kurang, kami buat BBQ la, konon matang la tu.
Hahaha..

Aku tak suka sangat snap pic semua ni kan.
Tapi ada la sikit-sikit, plus curi la sikit gambar dari kawan-kawan. Hohoho

So, story will be told by pictures.


Ni antara muka-muka yang sampai awal, kena buat kerja la. hahaha




Yummyyy !!! Yang paling penting, look at the flame, it's PINK !



Makan dengan penuh khusyuk dan kesungguhan !
Nikmat betul, kan...

These are the VVIPs, orang dah nak balik baru dorang sampai.
Sampai pukul 10 lebih jugak, balik pun dah pukul 12,
nasib baik mak abah aku tak marah.

Walaupun tak semua ada, tapi tetap happening jugak.
Mana tau maybe ni last chance kita dapat sembang-sembang macam ni dah kan.
And thanks jugak dekat Teacher Anum, Teacher Azlina and Cikgu Hafiz sebab sanggup spend time dengan kita malam tu. :)



Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: