BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 10, 2011

Mr. B punya pasal..

assalamualaikum tanda ingatan
sudah lama tak update kan ?

hahaha,,
ape punya pantun lah !

tapi betul la, it has been a long time since my last entry..
ini semua bukan salah ibu mengandung
tapi salah Mr. B !!
grrr~~

Mr. B stands for Mr. Broadband..hahaha
tapi kali ni bukan salah beliau pun
kami adik beradik punya salah
ganas sgt, sampai patah modem tuh ! XD

banyak benda yang aku buat sepanjang ketiadaan broadband nih
tapi taktau nak share yang mana dulu
huhuhu..

ok ! first n foremost, aku sekarang ni dah jadi drama queen dowh,
bhahahaha..
(main drama kt skolah)
compete khamis nnti..

one day before the competition,
aku kena attend satu interview..
jeng3x !!!

interview ni la event yang paing gempak bagi aku
because i want this soooooo much !
walaupun baru dipanggil p interview, tapi semangat berkobarkobar woah!

oh, lupa nak cakap..
interview ni untuk a student exchange programme :)
wish me luck ya !!
if i succeed, insyaallah dapat g jepun

insyaallah kalau ada rezeki, ada la kan..
hehehe..
that's all for today i guess
write again soon ! ^^

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: