BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 6, 2011

Tidak Terucap..

assalamualaikum~
macam biasa la,
every Thursday memang kami akan pegi SP
menjemput kakak yg memanjang home sick
huhu..

selalunya sebelum balik kami akan singgah Tesco
sebab kat situ kan barang2 pun quite murah gak
ada la sekali sekala p VM gak
tapi window shopping ja la

tapi semalam saja nak berubah angin
kami p Giant
walaupun kena patah balik
tapi kesian la kat kamcik Tesco tu, stiap minggu nampak muka kami
kannn..?

semalam rasa cam best sikit daripada biasa laa..
dapat hang out ngan mama
[walaupun memang selaluu dah pun]
tapi semalam punya rasa special lebih sikit
maybe sebab lepas seminggu terpisah kot [wahhh..]
rasa rindu tu tak habis lagi

kami tak dok lama sangat kat situ,
sampai2 ja dah masuk maghrib dah pun
lepas semayang kami pun p laa membeli sikit..
tapi disebabkan baru lepas makan kami beli sikit ja la..
[ sikit ke ?? ]

then masa kat luar mall uh ada jual ice-cream
memang dari awal lagi kami dah aim nak beli ice-cream tuh
dah beli takkan nak makan dalam keta pulak kan ?
so, kami pun menikmati kelazatan ice-cream tu dekat parking lot..


*macam ni la keadaan kami semalam*

tapi memang syok gila ah !
memang lepak, santai n happy tol time tu..
sampai ada satu pasangan yang baru turun keta
terpaksa tengok dua kali kat belah kami tu
[terkejut kot]

kesiann,, huhuhu..



Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: