BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 1, 2011

Here Again ! ^^

wahhhhh
agak lama tak mengonline !
ini semua gara2 broadband ku yg rosak lah ni..==

tak tau macam mana nk explain tntang kerosakan broadband tu,
tapi yg penting memang rosak ah !
rak sempat g nak p maxis centre n mintak ganti yg baru
hehehe..

seorang 'Anis Syifa' memang agak terkenal dlm kalangan kawan2 sebagai pencinta online
muahahhaha
so, agak2 depa curious tak aku tak online utk jangka masa yg quite lama ni ?
hohoho..
macam la aku ni orang pnting sgt kan,
tak dak orang perasan pun.. XD

ni pun aku pinjam broadband kakak jap
update facebook n blog cukup la
tapi dari petang tadi lagi aku log in account facebook aku.. (^_^)

nasib baik hari last aku online tu aku tak aktif meng-komen dan meng-update sangat
so bukak hari ni pun tak banyak sangat la notifications
hehehe..
sebbekk... :)

haihh..tadi rasa cam banyak benda aku nak tulis,
tapi tiba2 hilang habis semua idea..
kompilasi 3 hari punya kejadian yg tak diabadikan lagi di sini
huhuhu..

nanti2 la kalau aku dah dapat balik ilham2 tu baru aku menulis lagi
la ni simpan idea2 yang bernas nk buat essay utk essay writing competiton yg scholastic punya
deadline 30th April, tapi apa pun tak buat lagi !
hahaha

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: