BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 9, 2011

what the heck is wrong with me ?

I AM ABSOLUTELY TERRIBLY HAVE NO IDEA WHAT IS WRONG WITH ME !

GERAM !!! [but taktau geram kat sapa]

MARAH !!! [nak marah kat sapa ?]

BENCI !!! [ benci sapa ?]

kat sekolah tadi pun asyik marah2 ja,,tapi control jugak la takut effect pulak time dalam kelas..

balik rumah pun still dalam mood yang sama..

marah2, stay dalam bilik ja all the time

sampai mama pun tanya
" hang ni dok marah sapa ? hang makan singa ka tadi ?'

taktau la mama..

mama tanya cek, cek sendiri pun taktau pasai pa cek bad mood...

sebab tu cek tak keluar bilik, nanti kalau cakap ngan mama guna intonasi yg agak _______ mesti cek berdosa, kan ?

nak kata pasai gaduh ngan kawan2 memang tak la..

aaaaarrrrgggghhh... i don't know what i know !

memang aku taktau, betul !


Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: