BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 6, 2011

hari ni hari ape ? hari yang ceria !!!

selamat pengantin baru
semoga kekal abadi
bahgia ke anak cucu
sentosa kekal abadi....

wohooo !
akhirnya sepupuku dah menikah juga...
it was a school day actually
tapi ponteng sebab nk pegi kenduri tu pnya pasal..
huhuhu


fuhhh..hnsemnya sepupu baruku
mwahahhaa
tak boleh puji lebih2,,nanti kak mira kami marah lak..
huhuhu

semalam tu dapat la merasa jadi pengapit walaupun tak berapa nak apit pengantin pun.. XD
tapi leh la jadi photographer
kalau dah jadi photographer kena la tengok setiap proses yang terlibat
tapi sayang..tak sempat tengok acara pembatalan air sembahyang tu,,
dah jalan balik umah terus..huhu

lepas nikah ja kami tak tunggu lama
makan2, then terus p kat kak kami
dia demam,,
alahai..kesiannya........

bukan demam apa pun kakak tu,,
homesick la tu..hahaha
dah dok hostel since form 4 lg,
tp still homesick..haisyyy..hahaha

sebab pa kata cam tu ?
sebab..memang la dia demam,
tapi masa kluar ngan kami tu punya la semangat
dia yang drive pulak tu !

lepas tu kami p makan kt Radix Fried Chicken
selalu jugak la makan kt sini
cheaper and tastier kan,,huhu

time kat sini,
my lil' sis, Syuhada..


[ ini budak la yang bernama syuhada tu.. ]

dia boleh pulak buat konsert free kt RFC tuh
adoyaiii..
memang stiap kali p RFC tu memang akan dengar lagu maher zain lah
tapi tak tau la apa jadi ngan adikku yang sorang ni
tiba2 semangat maher zain terlebih lak !

memang meja kami jadi perhatian la kat situ
ada satu meja tu ada 6 orang kot, satu family..
semua pakat pusing tengok konsert free tu
kalau nyanyi btol tak pa la jugak
ni, hentam suka hati dia ja.. XD

tak pa la,,janji dia bahagia..
memang kt rumah pun dia selalu dok nyanyi cm tu
part chorus ja bru cnfirm btol smua lirik yg keluar dari mulu budak tu...



Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: