BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 16, 2011

Lovebug ?? (^_^)



tajuk entry cam agak gempak kan ? huhu..
lately asyik tulis pasal love ja..haha
tapi ni takdak apa2 pun,,
just nak share a story..:)

dua tiga minggu lepas,time tgh jalan sorang2 g toilet kot kalaw x salah
terserempak ngn sorang budak laki
rasanya form 4 kot sebab x pernah nampak sebelum ni..

balik dari toilet pun terserempak ngan dia lagi,,
haisyy..dh la hnsem,dok lalu wat pa kerap2 sgt taktaw..
menggugat iman btol,,hahaha

after that day, selalu jugak la ternampak dia..
time rehat,nmpak kat koop or canteen,,
time nak balik,nmpak kt surau..

my friend, Farah, cakap budak tu x la hnsem sangat pun..==
well tu dia punya opinion la..
but for me, kalau laki tu kemas n bersih mukanya
kira dah cukup hensem la tu !
huhuhu...

balik umah kan, cita la kat my mum pasal dak tu..
sebab pa la dia form 4 ?
nak amik jadi pkwe muda lagi,,
nak amik jadi adik angkat ? beza setahun ja,,
adik angkat apa nya ?? hahaha

tapi kan, terfikir jugak,,
nasib baik la dia form 4,,ada harapan la kalaw nk berbaik2 ngan dia,,hak3
tapi kalaw form 5 nak buat cam tu
confirm kena cop gedik !

last2,,mama tlg buat conclusion..
"senang2 usha saja cukup,,xyah la dok niat nak ada apa2 affair ngan dia.."
hahaha..
mama memang pandai buat kesimpulan..

fikir2 balik betul jugak..
adik angkat or pkwe,,mengarut ah semua tu !
adik sendiri pun tak terjaga ada hati nak angkat adik orang lainn..
hahaha... XD



Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: