BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, February 21, 2011

Jom Masuk U ! !


SPM pun blom,,da ajak masuk U ? hahaha..

actually, semalam baru ja ikut rombongan sekolah g karnival jom masuk U..

perjalanan untuk ke sana mengambil masa selama lebih kurang 2 jam [mcm buat karangan lak]
tapi sebelum tu kami g shopping2 kat padang bsar dulu !!
i spent rm20 on my sweater and rm14 on food ! huhu.. i'm not a shophaholic n jarang pun g shopping..rm20 tu kira dah banyak la tu..haha

then baru la kami g Dewan Wawasan 2020, Kangar where the carnival have been held,,
masuk ja dalam dewan tu memang kami eua terpana,tergamam,terkesima,terpaku dan emua 'terr-' yg ada la..
banyak btol booth dalam tu,,
time on the way tu dh plan dh ramai2 nk g smua booth yg ada..
tapi tgk pulak keadaan n masa yg terhad,,xtaw laa sempat or tak..

kami jalan berempat : syifa, farah, chern n z.xin
kami singgah kt semua booth yg lengang dulu..[good strategy right ?]
sebab kalw p tmpat yg lengang ni leh banyak soal sikit..:)

sampai dekat booth U mana ntah,, x ingat pulak..
tp yg pasti IPTS sbb ada course stewardess..haha
uncle tu speaking la pulak,,adesss...nasib baik la kami punya english pun ok la..
just jarang guna dalam conversation sehari2an ja..huhu

memang rugi la kalw x g karnival tu ! karnival jomheboh snggup bersusah payah berjaga malam,,tapi yg ilmiah cm ni ada pulak yg sayang duit, takmau p.. :/
banyak benda yg kita dapat sbnarnya..
boleh start buat future plan dh sekarang ni,,early preparation...

part paling best semalam was waktu maghrib !
singgah dekat RnR gurun n tak expect dapat jumpa kawan2 lama..
surprisingly,,kami g tempat yg sama..tapi tak pulak terserempak masa kt karnival tu..huhu
jumpa dalam toilet,habis riuh satu toilet tu dengan suara kami ja.. XD

conclusionnya,,puas hati laa dapat join the rombongan ke karnival tu..
even kaki agak sakit sebab jalan banyak sgt,,tapi i got a lot of valuable informations !!
tapi sayangla,,terlampau sibuk berjalan sampai lupa n snap pic...




Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: