BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 9, 2011

? ada apa nagned atnic ?

~assalamualaikum~

kalau tak faham dengan tajuk tu,,sila baca dari belakang..(^^,)
saya memang tak pandai dalam bab2 ni,tapi sellau jugak la amik tau
untuk pengetahuan am..
takmau la jadi katak bawah tempurung kan..
bak kata salah seorang cikgu yang pernah mengajar dulu,
boleh ja nak jadi katak bawah tempurung
tapi sekali sekala kena la jengah ke luar tingkap jugak..huhu..

hati ni terdetik nak tulis pasal cintan cintun ni lepas menyaksikan macam2 babak romantik, wabak romantik dan bapak romantik.. (hehe..)
and, semuanya jadi dekat kawan2 sendiri.. (ish3x..)

persoalan utama di sini, apa relevannya cintan cintun ni masa umo muda lagi ?
bukankah kita bercinta untuk berkahwin..
kalau bercinta sekarang, pasti ka akan kekal sampai 'situ' (huhu..)

maybe ada la sesetengah orang yg cakap sebab nak peneman di kala sunyi [poyonya ayat,,haha ]
HELLO! KAWAN2 KAN ADA..
kawan2 lagi setia taw daripada partner kita tu..

kalau dapat partner yg baik tu alhamdulillah la,,
memang rezeki kita la kot..
tapi kalau dapat yg takda chemistry dengan kita ?
setiap hari mesti nak gaduh,,what happened ??
tepuk dada tanya hati..

lepas buat sedikit pemerhatian n kajian yg tak seberapa,,
saya rasa why don't kita buat cam ni,,
kalau kita dah TERjatuh cinta dengan somebody,,
apa kata kalau kita jadi kawan ja..
I believe hubungan tu akan lebih tahan lama..hehe

hurm..dats all for this entry rasanya,,
malas la nk elaborate banyak2 pasai cintan2 neh,,huhu..
yg pasti,,cintailah sungai kita... (^_^)

teringat kata2 yg diucapkan oleh Prof. Makdia Anis Husna
"jangan cintai seseorang melebihi pencipta cintamu.."

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: