BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, February 25, 2011

Happy Birthday, kakak ! !



this is the birthday girl !!
sayang dia ketat2 !! ^^
memang la sayang, she's my sister meh..huhu

semalam kami sekeluarga g jemput dia kt umah sewanya,,
sebelum balik umah,,singgah la tesco sebentar,,
nak makan2..
kami pun duduk di salah satu meja kt food court tuh..

tiba-tiba,, (jeng3x...)
mama mintak diri,,cakap ada hal jap..
tanpa memikirkan masa depan
mama pun berlalu meninggalkan kami adik beradik..

beberpa minit kemudian,,mama pun maghi dah..
kat tngan tu ada la pegang something..
rupanya2...
ini !!

di samping itu,,kami juga makan
ini !!

yee mee !! nyumm3x... XD

hari ni kat umah pun kami wat celebration kecil2an lagi,,
tapi hari ni semua makanan ala2 western gitu..
almaklumlah..tengah berdiet [konon !]
padahal,,time makan x ingat dunia punn..

ada giant sausages~

lasagna~

ngan ayam pa ntah~

kesimpulannya,,birthday celebration = makan besar !!!
hahaha..
patot la badan ni x kurus2..
comel je dari dulu sampai sekarang..
paling penting,,bertambah comel dari masa ke semasa.. :)

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: