BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 3, 2011

Larian 1Malaysia !

even though hari ni sabtu
tapi still kena g skolah sebab ada larian 1Malayisa kan?
semua sekolah wajib la..
tapi ramai pulak students yg complain n takmau join
haisyy..pelik betul la !

okay, ada yg cakap program ni tadak motif pun
well, hello ! kalau kta boleh cipta rekod
nama negara kita akan naik kan ?
maknanya motif program ni ialah nk harumkan nama negara
jihad tu !

tak payah la nak masuk2 isu politik segala
kita ni student lagi, tak payah la amik tau semua tu
hurmm..ok, memang kadang2 kena amik taw
tapi takyah la lebih2

dah la, malas nk menyuarakan ketidakpuasan hati
huhu..
nak share la apa yang jadi tadi :)

walaupun trek 1.5 km ja, tapi semput jugak la
sebab jalan berbukit-bukau
quite challenging untuk orang yg tak stretching dulu
:D

sori gambar tak clear, amik guna phone ja
oooppsss ! hahaha..

[muka letih lepas lari]
hahaha..
actually, tak lari pun..
jalan2, menikmat keindahan alam ;)

Majulah Sukan Untuk Negara !!
hahaha..
(semangat membara xP)

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: