BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 12, 2011

[ Untitled ! ]

alhamdulillah
all praises to Allah
all praises to Allah

beta boleh online di rumah akhirnya !
ni yang sayang lebih kt encik broadband ni
hahahaha
lain kali jangan buat lagi ye,sayang.. XD
[urk! geli aku dgn aku ]

rasa cam nak story mory kt u ols pasai aktiviti minggu ni
ermm..where to start eh ?

first n foremost, kaki beta dh tercedera gara2 kawad hari ni
teraa cam ngada2 lak..
ya la, bukan nya baru join pkbm pun..
tapi kawad hari ni first time pakai spike
kaki beta melecet !

beta pakai drill actually, sebab spike dh habis
pakai drill lg seksa drpd spike
so dats why la termengada2 seketika..
huhuhu

tapi tahun ni agak best la tgk golongan freshies kawad
walaupun baru beberapa kali kawad
tapi tengok cara depa macam memang lahir2 ja terus belajar kawad !
hehehe

lagi dua minggu ja dah nak masuk kem negeri
everything happens so quickly !
lepas ni boleh la focus on study lak
letih dah kawad2 ni..

hari jumaat ni menembak, acara paling best ! XD
n insyaallah kalw terpilih, hari ahad pi lagi
huhuhu

sebagai senior tahun ni, harap2 dapat la mengekalkan rekod tahun2 lepas


kami johan menembak n merentas halangan
kawad lak no 2..


and kami juara keseluruhan kategori perempuan !! (^_^)

so, harap2 tahun ni boleh la kot noh jadi juara keseluruhan lagi ?
insyaallah~

Writing is my passion. Please enjoy yourselves while reading it. :)

0 Kepochi: